Насловна

Локална самоуправа

Градска управа

Виртуелни матичар

Привреда

Сервисне информације

Контакт

REEDA

Регионална агенција за економски развој и предузетнииштво Јабланичког округа д.о.о. Лесковац - РЕЕДА основана је у Мају 2004 године, са седиштем у Лесковцу, као агенција која се бави подршком предузтетништву и економском развоју на подручу Јабланичког округа (југоисточна Србија).

Основни циљ конституисања овакве агенције (иначе у стручној јавности познате као ЛЕДА ) је унапређење услова пословања и посебно стварање стимулативног пословног амбијента на југу Србије.

Мисија агенције је подршка процесу економског развоја на терторији Јужне Србије, стварање стимулативног пословног окружења и подстицање предузетништва као концепта у овом делу србије.Визија агенције је да у што краћем периоду РЕЕДА постане водећа институција у консалтинг бизнису у региону и снажан партнер у мрежи развојних агенција Републике и неопходност у пословном окружењу.

Оснивање агенције и резултат партнерства Међународне организације и локалних институција. Наиме, формални оснивачи агенције су:
-Фонд за развој општине Лесковац,
-Општине Јабланичког округа: Лесковац, Медвеђа, Лебане, Бојник, Власотинце и Црна трава
-Регионална привредна комора Лесковац,
-Невладина организација Едукациони центар Лесковац.

Услуге које Регионална агенција за економски развој и предузетништо Јабланичког округа, нуди својим клијентима су следеће:
-Едукација предузетника,
-Презентовање и промоција локалних привредних потенцијала у земљи и иостранству,
-Успостављање пословних веза са иностранством,
-Организација стручних скупова и промотивних манифестација,
-Израда пословних планова,
-Истраживање тржишта,
-Израда маркетинг стратегије.

Осим стандардних услуга које су поменуте на страни услуге Регионална агенција је отворена за сваку сарадњу која се тиче економског развоја подручја југа Србије и шире.

У том смислу, агенцја успоставља партнерске односе са свим међународним организацијама и локалним институцијама у циљу поспешивања економског развоја.

Промоције
Регионална Агенција за економски развој и предузетништво Јабланичког округа у свом  пословању одржава различите врсте промоција, како презентације и промоције свог рада и рада организација и институција свог региона, тако и промоције и презентације државних и међународних организације, институција, удружења и других категорија чији је рад везан за економски развој и просперитет привреде и економије на глобалном нивоу.

Бизнис планови
Израда бизнис планова и помоћ у њиховој даљој реализацији, представља једну од основних активности рада Регионалне Агенције за економски развој и предузетништво Јабланичког округа. Агенција  такође пружа помоћ клијентима у изради бизнис планова које они сами планирају да презентирају финансијским институцијама или их користе за своје потребе.

Пројекти
Регионална Агенција за економски развој и предузетништво Јабланичког округа обавља послове израде пројеката и стратегију развоја појединих локалних заједница или привредних делатности у Општинама Јабланичког округа. Такође учествује на конкурсима за израду пројеката и додељивању грант шема у партнерству са другим институцијама и организацијама, а првенствено када су конкурси који се односе на афирмацију концепта предузетништва, едукације предузетника (постојећих и потенцијалних) као и промоцију привредних потенцијала региона јужне Србије у земљи и иностранству.

Бизнис Едукације
Бизнис едукације различитих типова, профила и категорија, представља једну од основних делатности Регионалне Агенције за економски развој и предузетништво Јабланичког округа. Едукације  обухватају све кораке неопходне за формирање предузетничког духа и стицање конкретних знања и искустава које су потребне предузетницима. Бизнис едукације 
полазнике воде од мотивационог дела, проналажења и развијања пословне идеје, маркетинга, правне регулативе и формулације и израде бизнис плана, и доводе до крајњег циља, односно, оспособљавања за покретање сопственог посла.

Wеб презентације
Регионална Агенција за економски развој и предузетништво Јабланичког округа нуди својим клијентима могућност израде различитих врста wеб презентација, а према њиховим захтевима и потребама.


КОНТАКТ:   Трг револуције 45, 16000 Лесковац
Телефон: 016 / 233 -380, 233 -381
Е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ЛИНК: www.reeda.net

Виртуелни матичар

Обједињена процедура

Обрасци ЛПА

baner LE elektronski registar

Жалбе | Захтеви


 

Да ли сте задовољни радом Обједињене процедуре?

Услуге су на високом нивоу - 54.3%
Услуге су на просечном нивоу - 11.4%
Могло би бити и боље - 11.4%
Задовољава - 2.9%
Незадовољава - 20%

Укупно гласова: 35
Ова анкета је завршена!

Сервисне информације

Thumbnail У Лесковачком породилишту за 24 часа рођенe су четири бебе. Једна девојчица и три дечака.
Thumbnail Према данашњем распореду екипе Porr - Werner & Weber d.o.o чистиће и одвозиће смеће из следећих улица...
Thumbnail У хитној служби лесковачког Дома здравља и претходне ноћи било је доста интервенција 28 кућнe посетe лекара, амбулантно је...
Thumbnail У протекла 72 часа, на подручју Полицијске управе Лесковац: регистрован је један догађај нарушавања...
Thumbnail Снабдевање електричном енергијом града и околине је уредно.
Thumbnail Водоснабдевање града и околине је уредно.

Резултати анкета

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 39 гостију и нема пријављених чланова